• DK
  • GB
 

Januar & Februar menu på Broholm Slot

Broholm Slots restaurant og køkken følger årstidens sæsoner. Mange af råvarerne får vi fra lokale leverandører og ildsjæle, de fleste har vi haft privilegiet at samarbejde med i flere år.

Januar og februar er typisk mørke kolde måneder. I køkkenet bruger vi nu flittigt af de syltede og hengemte frugter og grønsager fra sommeren og efteråret. Vintermånederne på Broholm Slot er ofte også lig med flere rodfrugter og generelt lidt dybere og mere intense smage.


GRAVET DÅDYR FRA FYN
Svampe i variation som terrine, syltet og svampemayo
Kr. 165,-

DAGENS FANGST
Hr. Nielsen skinke, beder, vagtelæg og cremet fiskeskum
Kr. 165,- / Som hovedret kr. 285,-

VARIATION AF GULEROD
Confiteret og syltet samt gulerodsskum og nøddesmør
Kr. 165,- / Som hovedret kr. 265,-

KROGMODNET OKSE
Persillerod samt letsyltet knoldselleri, friteret persille og rødvinsglace
Kr. 285,- Som hovedret

MONT D`OR - FRANSK OST FRA PYRENÆERNE
Serveret på sprød Crouton med bagt kompot af æble
Kr. 165,-

HAVTORN I VARIATION
Som Tiramisu, syltet og sorbet samt krystaliseret hvid chokolade og lakridsmarengs
Kr. 165,-


Menu med 4 retter til kr. 645,- Vinmenu med 4 glas vin til kr. 495,-
Menu med 5 retter til kr. 695,- Vinmenu med 5 glas vin til kr. 610,-
Menu med 6 retter til kr. 755,- Vinmenu med 6 glas vin til kr. 725,-