• DK
  • DE
  • GB
 

Januar & Februar menu på Broholm Slot

Broholm Slots restaurant og køkken følger årstidens sæsoner. Mange af råvarerne får vi fra lokale leverandører og ildsjæle, de fleste har vi haft privilegiet at samarbejde med i flere år.

Januar og februar er typisk mørke kolde måneder. I køkkenet bruger vi nu flittigt af de syltede og hengemte frugter og grønsager fra sommeren og efteråret. Vintermånederne på Broholm Slot er ofte også lig med flere rodfrugter og generelt lidt dybere og mere intense smage.


VINTER MENU

RIMMET NORSK KAMMUSLING
Persillecreme – knoldselleri fra Øhave – sprød persille
Kr. 185,-

FRISK FANGST FRA FYNSKE VANDE
Kongekrabbebisque – vinterkål i variation
Kr 185,- / Som hovedret kr. 315,-

SPRØD BUTTERDEJS KRUSTADE
Ragout af flødestuvede skovsvampe – løgpure
Kr. 185,-

ROSASTEGT MØR OKSE
Kartoffel/jordskok flan – rødbedesyltede perleløg – Rødvins glace
Kr. 315,- Som hovedret

UDVALG AF TEMPEREREDE OG VELMODNE GÅRDOSTE
serveret med friskbagt knækbrød samt
sortiment af syltede og henkogte garniture.
Kr. 185,-

CHOKOLADE TRILOGI
Mørk og hvid Sao Tomé chokoladeganache – lys mousse – Ruby iscreme
Kr. 185,-

Menu med 4 retter kr. 795.- Vinmenu 4 glas vin kr. 495.-
Saftmenu 4 glas kr. 360.-

Menu med 5 retter kr. 895.- Vinmenu 5 glas vin kr. 610.-
Saftmenu 5 glas kr. 450.-

Menu med 6 retter kr. 995.- Vinmenu 6 glas vin kr. 725.-
Saftmenu 6 glas kr. 540.-