• DK
  • DE
  • GB
 

Maj & Juni menu på Broholm Slot

Broholm Slots restaurant og køkken følger årstidens sæsoner. Mange af råvarerne får vi fra lokale leverandører og ildsjæle, de fleste har vi haft privilegiet at samarbejde med i flere år.

Maj og juni - nu kommer lyset og varmen for alvor. Asparges fra Svanninge Bakker, nye små kartofler.
Rabarber og jordbær er ventet med længsel siden sidste år, og vi kan begynde at hente friske krydderurter i vores egen have og ikke mindst plukke vilde urter i skovene omkring os.


VARIATION AF AGURK
Relish og ginmarineret samt urteolie og gul squash
Kr. 185,-

DAGENS FANGST
Hvide asparges fra Knabegaarden, sprød cruditè og sauce Hollandaise
Kr 185,- / Som hovedret kr. 315,-

RISTET POUSSINBRYST
Sommerkål fra Øhave og hønseskum
Kr. 185,-

FYNSK KALV I VARIATION
Som rosastegt kalvfilet og glaceret sprængt bryst samt grønne asparges og sauce Nage
Kr. 315,- Som hovedret

UDVALG AF TEMPEREREDE OG VELMODNE GÅRDOSTE
serveret med friskbagt knækbrød samt
sortiment af syltede og henkogte garniture.
Kr. 185,-

FYNSKE RABABER
Som kompot, syltet og sorbet samt Creme Brulée
Kr. 165,-


Menu med 4 retter til kr. 645,- Vinmenu med 4 glas vin til kr. 495,-
Menu med 5 retter til kr. 695,- Vinmenu med 5 glas vin til kr. 610,-
Menu med 6 retter til kr. 755,- Vinmenu med 6 glas vin til kr. 725,-