• DK
  • GB
 

Marts & April menu på Broholm Slot

Broholm Slots restaurant og køkken følger årstidens sæsoner. Mange af råvarerne får vi fra lokale leverandører og ildsjæle, de fleste har vi haft privilegiet at samarbejde med i flere år.

Marts og april kan både være kolde og vinteren vil ikke altid slippe sit tag selvom de fleste af os længtes efter lysere tider og det milde forår. Hvis varmen får fat er vi indimellem så heldige at de første lokale asparges finder vejen til os. På de første sanketure til lokale strande finder vi nu Strandarve, salturt og strandkål.


VARMRØGET FRISK FANGST
med spæde urter, syltet sennepsfrø og sprød skyr
Kr. 165,-

DAGENS FANGST MED KONGEKRABBE
Kongekrabbebisque
Kr 165,- / Som hovedret kr. 285,-

SALTBAGT KNOLDSELLERI
Selleripure, æble-sellerisalat og hasselnøddeolie
Kr. 165,-

FYNSK LAM I VARIATION
Som rosastegt og braiseret med syltet rødløg, spinat og rosmaringlace
Kr. 285,- Som hovedret

UDVALG AF TEMPEREREDE OG VELMODNE GÅRDOSTE
serveret med friskbagt knækbrød samt
sortiment af syltede og henkogte garniture.
Kr. 165,-

CITRUS I VARIATION
Fromage, lemoncurd, gylden marengs og sorbet
Kr. 165,-


Menu med 4 retter til kr. 645,- Vinmenu med 4 glas vin til kr. 495,-
Menu med 5 retter til kr. 695,- Vinmenu med 5 glas vin til kr. 610,-
Menu med 6 retter til kr. 755,- Vinmenu med 6 glas vin til kr. 725,-