Marts & April menu på Broholm Slot
Broholm Slots restaurant og køkken følger årstidens sæsoner. Mange af råvarerne får vi fra lokale leverandører og ildsjæle, de fleste har vi haft privilegiet at samarbejde med i flere år.
Marts og april kan både være kolde og vinteren vil ikke altid slippe sit tag selvom de fleste af os længtes efter lysere tider og det milde forår. Hvis varmen får fat er vi indimellem så heldige at de første lokale asparges finder vejen til os. På de første sanketure til lokale strande finder vi nu Strandarve, salturt og strandkål.

”SPRINGROLL”
Bakskuld – sprøde salater urter, sesam, soya og lime
Kr. 185,-
DAGENS FANGST I SPRØD ORLY
Ærteskum og kartoffelfondant
Kr 185,- / Som hovedret kr. 315,-
GULERØDDER I VARIATION
Confiteret, som skum, cremet puré og crudités.
Kr. 185,-
FYNSK LAM FRA HJELHOLT
Grøn kartoffel kompot, spæd grønt fra øhavet og lammeglace
Kr. 315,- Som hovedret
UDVALG AF TEMPEREREDE OG VELMODNE GÅRDOSTE
serveret med friskbagt knækbrød samt
sortiment af syltede og henkogte garniture.
Kr. 185,-
KARAMELPANNACOTTA
Frisk banan, nougatine-iscreme, ananascoulis.
Kr. 185,-
Menu med 4 retter kr. 795.- Vinmenu 4 glas vin kr. 495.-
Saftmenu 4 glas kr. 360.-
Menu med 5 retter kr. 895.- Vinmenu 5 glas vin kr. 610.-
Saftmenu 5 glas kr. 450.-
Menu med 6 retter kr. 995.- Vinmenu 6 glas vin kr. 725.-
Saftmenu 6 glas kr. 540.-