• DK
  • DE
  • GB
 

November & December menu på Broholm Slot

Broholm Slots restaurant og køkken følger årstidens sæsoner. Mange af råvarerne får vi fra lokale leverandører og ildsjæle, de fleste har vi haft privilegiet at samarbejde med i flere år.

November og december er julemåneder på Broholm Slot. Der er klassisk julepynt og juletræ i stuerne og i køkkenet bruger vi gerne julens klassiske råvarer såsom and, vildt og marcipan fortolket med et let moderne og frisk pust.


NOVEMBER - DECEMBER 2023

KOLDRØGET FASANBRYST
Kvædekompot, syltet hokaido, marineret grønkål samt enebær og rosmarinmayo.
Kr. 185,-

BAGT TORSK
Sennepsfiskeskum, sprød Hr. Nielsen Skinke, Rødbeder, Persille og Vagtelæg.
Kr. 185,- / Som hovedret kr. 315,-

PERSILLE I VARIATION
Som confiteret persillerod og puré, samt frisk persillesalat og hasselnødder
Kr. 185,- / Som hovedret kr. 315,-

SVAMPEFARSERET VAGTEL
Med Morkel, Vinterporre samt pommes Anna og vagtelglace
Som hovedret kr. 315,-

MONT D’OR
Lun Mont D’or på crouton med confiteret citrus.
Kr. 185,-

APPELSINFROMAGE
Mandarinsorbet, blød chokoladeganache og sprød karamel.
Kr. 185,-
Menu med 4 retter kr. 795.- Vinmenu 4 glas vin kr. 495.-
Saftmenu 4 glas kr. 360.-
Menu med 5 retter kr. 895.- Vinmenu 5 glas vin kr. 610.-
Saftmenu 5 glas kr. 450.-
Menu med 6 retter kr. 995.- Vinmenu 6 glas vin kr. 725.-
Saftmenu 6 glas kr. 540.-