• DK
  • DE
  • GB
 

September & Oktober menu på Broholm Slot

Broholm Slots restaurant og køkken følger årstidens sæsoner og derfor råvarerne der passer her. Vi følger vejret og naturen, så vi kan være så friske og lokale som muligt.

September og oktober - en lille rest af sensommer men lyset svinder dag for dag og efteråret melder for alvor sin ankomst. Det er jagttid og vi har ofte flere retter med vildt på menuen. Svampe og rodgrøntsager er også i vores køkken nu.


VARIATION AF GRÆSKAR FRA ØHAVE PÅ TÅSINGE
Som bagt, pure, syltet og gyldenristet græskar
Kr. 185,-

HUMMER I EGEN BISQUE
Selleripurè, jordskok og hasselnød
Kr 185,- / Som hovedret kr. 315,-

FLAN AF SENSOMMERKÅL
Cruditè af kål, blomkålsskum og karryolie
Kr. 185,- / Som hovedret Kr. 315,-

DÅDYR I VARIATION
Svampe fra fynske skove, vaniljesyltet stikkelsbær og vildtglace
Kr. 315,- Som hovedret

UDVALG AF TEMPEREREDE OG VELMODNE GÅRDOSTE
Serveret med friskbagt knækbrød samt
sortiment af syltede og henkogte garniture.
Kr. 185,-

ÆBLE I VARIATION
Fromage, kompot, syltet og sorbet
Kr. 165,-


Menu med 4 retter til kr. 645,- Vinmenu med 4 glas vin til kr. 495,-
Menu med 5 retter til kr. 695,- Vinmenu med 5 glas vin til kr. 610,-
Menu med 6 retter til kr. 755,- Vinmenu med 6 glas vin til kr. 725,-