• DK
  • GB
 

Kontaktinformationer

Reception


Broholm Slot
Broholmsvej 32
5884 Gudme

Tel: 62 25 10 55
Email:

Sådan finder du Broholm Slot

Fra Nyborg
Fra Nyborg kører man mod Svendborg, efter at have passeret Hesselager, drejer man ved Broholm Hestecenter til højre ad Broholmsvej, og Broholm Slot ligger på venstre hånd.

Fra Odense
Fra Odense kører man mod Svendborg ad motorvej Rute 9. Drej af ved frakørsel 14, Kværndrup. I de to første rundkørsler fortsættes mod Kværndrup/Faaborg, indtil der i næste rundkørsel fortsættes ligeud ad Hovedvejen. Længere fremme i næste rundkørsel fortsættes ad Mullerupvej mod Gudme. Efter 14 km kører man ind i alleen til Broholm Slot.

Fra Svendborg
Fra Svendborg kører man mod Nyborg, umiddelbart efter Oure ligger Broholm Slot på venstre hånd ad Broholmsvej.

Kontaktpersoner

Forpagter Kenneth Birler.
Tlf. 40 47 41 67 
E-mail: kenneth@broholm.dk
Forpagter Kenneth Birler.
Tlf. 40 47 41 67
E-mail:
Køkkenchef Kim Rødsgaard
Tlf. 21 52 51 28

Kim bor lokalt. Han blev uddannet i 1997 og har arbejdet som kok lige siden. Han har været på forskellige danske Restauranter igennem sit liv. Når der er ekstra travlt på Broholm Slot som for eksempel i sommerferien, så tager Kim et nap med i Receptionen. Han vægter fleksibilitet og servicen højt. "Det er ikke "bare" mad. Folk skal være mætte samtidig med de får gourmetoplevelsen. Man skal huske mennesket." Kim har derfor også valgt at tage sommelieruddannelsen, så han kan udvide sin i forvejen store viden omkring vin og spiritus, og bruge det, når han også hjælper med at servicere gæster i Restauranten. Kim er der også, til at tage en snak, når du skal planlægge dit arrangement, fest eller menu. I kan blandt andet se hans flotte bryllupskager i galleriet under Selskaber fanen.
Køkkenchef Kim Rødsgaard
Tlf. 21 52 51 28

Kim bor lokalt. Han blev uddannet i 1997 og har arbejdet som kok lige siden. Han har været på forskellige danske Restauranter igennem sit liv. Når der er ekstra travlt på Broholm Slot som for eksempel i sommerferien, så tager Kim et nap med i Receptionen. Han vægter fleksibilitet og servicen højt. "Det er ikke "bare" mad. Folk skal være mætte samtidig med de får gourmetoplevelsen. Man skal huske mennesket." Kim har derfor også valgt at tage sommelieruddannelsen, så han kan udvide sin i forvejen store viden omkring vin og spiritus, og bruge det, når han også hjælper med at servicere gæster i Restauranten. Kim er der også, til at tage en snak, når du skal planlægge dit arrangement, fest eller menu. I kan blandt andet se hans flotte bryllupskager i galleriet under Selskaber fanen.