Restauranten på Broholm Slot
Vi ser frem til at byde velkommen til disse pragtfulde lokaler som kan være med til at danne rammen til Jeres kommende besøg, hvad enten der er tale om et festarrangement, et mødehold eller en gastronomisk forkælelse.
Vores restaurant er indrettet i Broholms gamle forpagterbolig, og vores køkken er bygget op omkring gode Fynske råvarer som vi i årets sæsoner oftest finder hos lokale ildsjæle og leverandører. Bordbestilling nødvendig
- ring på +45 62 25 10 55 eller bestil på
Morgenbuffet serveres fra kl. 08.00 - 10.00
Frokost alle ugens dage fra kl. 12.00
Kaffe/the og Broholms herlige hjemmebag alle ugens dage fra kl. 15.00 – 17.00
Middag med aften ala carte alle ugens dage fra kl. 18.00
– sidste bestillinger inden kl. 20.30
Fra 1 oktober til og med 14 april har Broholm Slot lukket søndag til tirsdag
Vi åbner gerne for grupper, dit møde eller selskab.
Fra 15 april til 30 september har Broholm Slot åbent hver dag.
Der kan forekomme lukkedage i forbindelse med Bryllup og andre begivenheder så bordreservation tilrådes.
Vi har ladestander fra Clever på Broholm Slot
Velkommen til en fornem madhistorisk oplevelse på Broholm Slot
2. november 2024
Velkommen til en uforglemmelig oplevelse på Broholm Slot, hvor vi fører dig tilbage til renæssancens storhedstid i begyndelsen af 1600-tallet. Du vil træde ind i en verden, som den kunne opleves på slotte og herregårde for flere hundrede år siden med fornem madkunst og fortryllende musik.
Med inspiration fra Danmarks ældste kogebog fra 1616 får du et festmåltid, hvor sæsonens friske råvarer og renæssancens / tidens opskrifter bringes til live med et moderne twist. Under måltidet vil tonerne fra musikerne Sofie Lindhardt og Peter Fritsch fylde slottets sale og skabe en atmosfære, der spejler renæssancens elegance og mystik.
Oplev historiens vingesus på Broholm Slot, og lad mad og musik fra renæssancen og barokken være dine rejsekammerater på denne tidsrejse.
PROGRAM:
Kl. 15.00
Indtjekning for overnattende gæster
Kl. 15.30
Lutendrank og søde sager serveres i slottes stuer akkompagneret af renæssance- og barokmusik. Bagt marcipan med sukrede fennikelfrø, sprutbakkelser,
kandiserede / brændte nødder og mandler og svømmende æbleskiver
Gunvor Maria Juul – madhistoriker og forfatter til bogen om Danmarks ældste kogebog fortæller om perioden ”1600-tallet”– specifikt om maden og musikken
Kl. 17.00
Rundvisning på slottet
Kl. 18.30
1600-tals middag ledsaget af taffelmusik og korte præsentationer af de enkelte retter serveres i Thorvaldsen-salen ved runde borde
MENU
- Persillesuppe med sprød toast og pocheret æg
- Rillette af vildt fra Kongens skove
- Unge høns i vin med pomeranser, tærte og græskar. Forskellige kuvertbrød med rosenvand syltede frugter og anis
- Pære på forskellige måder
- Til middagen serveres afstemte vine, øl og mjød
- Aftendram i slottets stuer
Overnatning i skønne slotsværelser
*
Broholms morgenbuffet med lokale specialiteter (serveres fra kl. 08.00-10.00)
*
Udtjekning fra værelse senest kl. 11.00
HISTORISK 1600 TALS OPHOLD PÅ BROHOLM SLOT
Priser
- Kr. 1695,- pr. person i charmerende dobbeltværelse med delt bad og toilet
- Kr. 1995,- pr. person i charmerende dobbeltværelse med eget bad og toilet
- Kr. 2295,- pr. person i charmerende suite
- Kr. 2595,- pr. person i charmerende suite superior
- Enkeltværelsestillæg kr. 500,-
ARRANGEMENTET KAN OGSÅ KØBES UDEN OVERNATNING OG KOSTER DA KR. 1095 pr. person
Reserver på bro@broholmslot.dk - eller på telefon: +45 62251055