• DK
  • DE
  • GB
 

September & Oktober menu på Broholm Slot

Broholm Slots restaurant og køkken følger årstidens sæsoner og derfor råvarerne der passer her. Vi følger vejret og naturen, så vi kan være så friske og lokale som muligt.

September og oktober - en lille rest af sensommer men lyset svinder dag for dag og efteråret melder for alvor sin ankomst. Det er jagttid og vi har ofte flere retter med vildt på menuen. Svampe og rodgrøntsager er også i vores køkken nu.



MENU SEPTEMBER - OKTOBER


DÅDYR FRA SYDFYNSKE SKOVE
Som sprød croquette og confiteret med mild løgpure
Kr. 185,-

FRISK FANGST BAGT MED NØDDEPANADE
Med jordskokkecreme, friteret palmekål og hvdvinssauce
Kr 185,- / Som hovedret kr. 315,-

SVAMPE FRA FYNSKE SKOVE
Som kremet i sprød krustade, syltet og sauce blanquette
Kr. 185,- / Som hovedret kr. 315,-

VILDT FRA SYDFYN
Fasanballotine med pancetta og vildandebryst samt rødbede, pommes Anna og vildtglace
Kr. 315,- Som hovedret

LUN GEDEOST PÅ SPRØD CROUTON
Honningbagte æbler, mizuno, solbær og crudite af blegselleri
Kr. 185,-

PÆRE I BEIGNET
Sprød karamel, pære-kvædekompot og iscreme på ristet karamelliseret byg
Kr. 185,-


Menu med 4 retter kr. 795.- Vinmenu 4 glas vin kr. 495.- Saftmenu 4 glas kr. 360.-
Menu med 5 retter kr. 895.- Vinmenu 5 glas vin kr. 610.- Saftmenu 5 glas kr. 450.-
Menu med 6 retter kr. 995.- Vinmenu 6 glas vin kr. 725.- Saftmenu 6 glas kr. 540.-